Parken kulturhus

Bernt-Åge Grimstad: På rett hylle

Bernt-Åge Grimstad - Klikk for stort bilete

Bernt-Åge er sertifisert mental trener, opplev foredraget På rett hylle, og la deg inspirere av hans visjon; «Gjennom lagbygging og mental trening medvirke til å oppfylle drømmer». 

Dato
5. november 2024
Tid
19:00 - 20:15
Stad
Parken kulturhus

Kjøp billett


Hva er dine drømmer? Har du funnet din hylle i livet? Er du klar for å ta dine neste steg som bringer deg dit du ønsker å være?


I foredraget «På rett hylle» deler Bernt-Åge Grimstad sin erfaring og kunnskap, og gir deg sin oppskrift på hvordan du gjennom mental trening kan få tilgang til ressursene du har i deg. Ressursene som kan oppfylle dine drømmer og bringe deg dit du ønsker å være i livet. 


Etter et langt liv i bank skrev Bernt-Åge i 2019  boken «Ledelse er enkelt»  som handler om hvordan du som leder og lagbygger får det beste ut av laget ditt. Bernt-Åge skriver også dikt, og i 2023 utga han diktsamlingen «Utspring frå Storsteinen», som tar utgangspunkt i oppveksten på Hessa i Ålesund.


Bernt-Åge er sertifisert mental trener og hans visjon er; «Gjennom lagbygging og mental trening medvirke til å oppfylle drømmer». 


Mental trening bygger mental styrke, og det har vist seg i mange sammenhenger at mental styrke ofte er den avgjørende faktor for om du lykkes med å oppfylle drømmene dine.


I 2022 flyttet Bernt-Åge tilbake til Ålesund etter å ha bodd på Østlandet (Stabekk) i over 18 år. 5.november fyller han 70 år og står da på scenen i hjembyen Ålesund på Parken Kulturhus. 


Målet til Bernt-Åge den dagen er et fullsatt Parken Kulturhus, og at de som er tilstede tirsdag 5.november får gode tips om hvordan de gjennom mental trening kan komme på rett hylle i sine liv.


Ikke la denne muligheten gå fra deg, for det du fokuserer på nå, i dette øyeblikket, skaper din fremtid. Det er nå du har muligheten til å ta ditt neste steg, for ditt neste steg er alltid det viktigste. Så kjøp din billett til «På rett hylle», akkurat nå, i dette øyeblikket.

 

Dørene åpner:

Foajeen: kl 18.00
Salen: ca kl 18.40