• Hjem
  • Program
  • Utsolgt// Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg

Program

Putti plakaten1.png

 

Utsolgt// Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg
Last ned som iCal-fil

Dato: Lørdag 28 november 2020
Tid: Kl. 18:00

Pris: 280
Sted: Parken kulturhus

Klart det blir Putti Plutti Pott i år også! Det blir jo ikke jul før vi har funnet skjegget!

Som alt annet i 2020 er og Putti Plutti Pott litt annerledes. Årets forestilling er litt nedskalert fra tidligere. Den er bare én time lang, og det blir ikke pause eller kafésalg. Julestemningen er derimot garantert!

Parken kulturhus er opptatt av at alle forestillinger skal være trygge for publikum, vi har utarbeidet gode rutiner for smittevern. Les mer om våre rutiner her: https://parkenkulturhus.no/praktisk/korona-informasjon

Om billettsalg

Billettsalget starter onsdag 28.10 kl. 10.00. Det er færre billetter tilgjengelig enn tidligere år, så vi ber alle om ikke å kjøpe flere billetter enn man trenger. Man kjøpe minimum 2 billetter, maksimalt 9 billetter. Pga smittevern kan du bare kjøpe billetter til personer du er nærkontakt med.

Billettsystemet vil sørge for at det er ett tomt sete mellom alle kohorter – i henhold til Helsedirektoratets bestemmelser.

Det blir kun billettsalg via kulturhusets nettsider: www.parkenkulturhus.no. Det blir ikke mulig å reservere billetter på telefon, eller kjøpe billetter på bibliotekene.

Om du har spørsmål, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

OBS! Ved behov for rullestol, ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tidspunkter:

Lørdag 28.11: kl. 12.00, 15.00 og 18.00

Søndag 29.11: kl. 13.00 og 16.00 (lukket)

Mandag 30.11: kl. 18.00

Tirsdag 1.12: kl. 18.00

Onsdag 2.12: kl. 18.00

Torsdag 3.12: kl. 16.00 og 19.00

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp