Program

Oline og Lillebror 1.jpg

 

Torader i Nordvest
Last ned som iCal-fil

Dato: Søndag 18 oktober 2020
Tid: Kl. 13:00

Pris: 100
Sted: Parken kulturhus

    ” TORADER I NORDVEST 2020 ”

 

Søndagens konsert blir i Foajeen på Parken kulturhus. Vendt opp mot byparken, så det blir et kjempeflott konsertlokale! Vi starter kl 13.00 – rett etter kirketid, og vi vil nok holde på til ca. kl 15.00, avhengig av hvor mange grupper/ spillemenn som bidrar. Hver økt på rundt 20 minutter. Mot slutten runder vi av med noen fellesnummer! Kjente låter for de fleste, og som skal være grei å henge seg på! Entre kr.100,- Musikere og sangere har igjen fri entre.

De siste årene har det vært godt med folk innom «Torader i Nordvest» på Sunnmøre Museums lokaler ved Nørvesundet, og mange ser virkelig frem til dette i lang tid. Nå blir det et annet konsertlokale, så vi er spent på hvordan dette vil slå ut! Vi håper selvfølgelig på fint høstvær denne helgen, og at flere grupper og enkeltutøvere fra distriktet kan ha anledning til å komme! Det er jo viktig å vise seg frem, og fremføre den musikken man arbeider med!

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp