Program

Ole Reinlund.jpg

 

Ole Reinlund kvartett
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 18 september 2020
Tid: Kl. 20:00

Pris: 350
Sted: Foajeen på Parken kulturhus

Ole Reinlund i foajeen

Vokalisten, pianisten og låtskriveren Ole Reinlund kommer tilbake til Parken kulturhus 18. september! Se fram til en kveld med tekster til ettertanke og musikk som berører.

Ole Reinlund har med seg de internasjonalt anerkjente Steinar Raknes på kontrabass og Hayden Powell på trompet, samt singer/songwriter Mathilde Reinlund på koring. De tre er også sentrale på Reinlunds siste album «Så langt».

Det musikalske universet til Reinlund er akustisk, melodiøst og inviterende med et flerdimensjonalt og organisk lydlandskap. Instrumentering og akkordprogresjoner gjør lytteopplevelsen vakker og interessant, og her er rom for musikerne til å improvisere.

Ole Reinlund har gitt ut fem album, og han kommer til å framføre låter fra flere av disse.

- Jeg tar også med meg jeg et par helt nye låter, som jeg gleder meg til å presentere for publikum, forteller han.

Fra ulike album nevner vi kjente radiolåter som «Navnet ditt», «Samen med deg», «Det bur englar i naustet» og fra det siste albumet «Det bles no ein vind».

«Nå gjelder oppmerksomheten Ole Reinlund bør få for sin flotte lykkepille av et visejazz-visittkort», skriver Tor Hammerø i Nettavisen om albumet «Så langt». Han bemerker videre at Reinlund «skriver tekster som vi alle kan kjenne oss igjen i og som kan få oss til å tenke en gang til».

Ole kommer opprinnelig fra Karmøy, men har bodd på Valderøya siden 2003. Han har turnert Norge i 25 år, og han har vært nominert til Spellemannspris.

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp