Program

Thomas Søyland.png

 

Gründerdrømmen: Er den verdt lidelsen
Last ned som iCal-fil

Dato: Onsdag 02 september 2020
Tid: Kl. 18:00

Pris: 290/250
Sted: Parken kulturhus

KARRIERESPESIALISTEN presenterer:

Foredrag Thomas Søyland:

«Som seriegründer elsker jeg gründerskap, men medaljen har en bakside som kan gå utover helse, familieliv og nære relasjoner. I mine ærlige og åpne foredrag og kurs lærer jeg deg hvordan gründerlivet ser ut bak glansbildet. Jeg forteller det få tørr snakke om. I tillegg får du praktiske og konkrete råd: jeg har nemlig utarbeidet et veikart for gründere i samarbeid med psykolog og økonom. Som aktiv stand-up komiker har jeg lært effekten av humor. Det bruker jeg i alle mine foredrag, selv om temaet er alvorlig. Her er det lov å både le og grine. Få et innblikk i et av mine foredrag her: bit.ly/sannheter-om-grunderlivet Gjennom mine gründerreiser, som byråleder og markedssjef har jeg lært alt jeg kan om digital kommunikasjon. Jeg brenner for kommunikasjon som etterlater etter inntrykk, som blir husket, som gir effekt. Jeg har selv fått telefoner fra helt ukjente folk fra andre siden av landet som sier at innholdet mitt har rørt dem. Hvordan jeg gjør det, ønsker jeg å lære til deg!»

«Gründerlivet er fantastisk, og kaotisk. Hva skjer bak glansbildet i start-ups? Mye. Så mye at mange treffer veggen. Det gjorde jeg, i 400 km/t. I retrospekt skjønner jeg ikke hvordan jeg ikke så den komme. Hvorfor skjer det så mange? I mitt personlige foredrag, utarbeidet med psykolog forteller jeg det få tørr snakke om. Åpent og ærlig om smellen, veien tilbake og hvordan unngå det. Hør min personlige historie.»

Passer for deg som går med tanker om grundervirksomhet, for deg som er i din spede oppstart som grunder, og for deg som har foretatt reisen allerede, for tilbakeblikk og refleksjoner!»

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp

Kontakt

Parken kulturhus
Parkgata 3B
6003 Ålesund
70 16 24 68