Program

Liggende.jpg

 

Fagerlia vgs: Snøkvit
Last ned som iCal-fil

Dato: Torsdag 06 februar 2020
Tid: Kl. 18:00

Pris: 250/150
Sted: Parken kulturhus

I februar inviterer vi dere til en festforestilling om Snøkvit med 220 av skolens involverte elever med de kunstfaglige studieretningene MUSIKK, DANS, DRAMA og KUNST, DESIGN, ARKITEKTUR i bresjen. En forestilling med teater, dans, musikk og visuelle uttrykk smeltet sammen i et helhetlig uttrykk som vil gi deg et helt nytt blikk på denne velkjente historien. For hva holder egentlig dvergene på med? Lages det en musikal i smug og er huggingen i berget bare et skalkeskjul? 

 

Dronningen er redd for frihet og kritisk tenkning og forbyr all kunst i riket sitt. Men klarer dvergene å tilpasse seg et totalitært samfunn? Hva blir dronningens skjebne når hun knebler estetikken som egentlig skal løfte, berike og gi oss nødvendige perspektiver? 

 

Hvor gøyal kan en musikal bli? Kom å se. Vi lover dere en festforestilling med ungdommer fra hele fylket. Denne familieforestillingen vil du ikke gå glipp av.

 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp

Kontakt

Parken kulturhus
Parkgata 3B
6003 Ålesund
70 16 24 68