Rock me baby

Rock me baby

Teaterlørdag på Parken

12. okt 2024

Hvor: Hovedscene
Pris: fra 100kr til 200kr

2 tidspunkter

Se alle tidspunkter

Om hovedscenen

Foajeen åpner en time før arrangementet starter.

Dørene til salen åpner  ca 20-30 minutter før arrangementstart.

Våre arrangement starter presis.

Se øvrig praktisk informasjon her.

Servering
Vi tillater en enhet pr person inn i salen.
Baren er stengt under forestilling, men åpen i pausene.

Ledsager
For personer med ledsagerbevis, kan egne billetter til ledsager lastes ned samtidig med ordinært billettkjøp. Ledsagerbevis fremvises ved inngang.

Teleslynge
I hovedsalen er det best signal på de ytterste setene i fremste halvdel av salen. Mer info

Hva har glamrockere og ettåringer til felles? Mer enn du tror!

I Rock me Baby møter publikum et uttrykk man sjelden opplever i forestillinger for de yngste. Tunge rockeriff, fengende melodier, poetiske lydlandskap og absurde opptrinn preger forestillingen, og skaper begeistring blant kjernepublikummet, eldre søken og de voksne som er med barna i teatret.

Med et visuelt uttrykk, referanser og stiltrekk fra rockens verden utfordres både voksne og barn til å oppleve og ta del i hva kunst for de yngste kan være? I trygge rammer og selvfølgelig helt innenfor akseptabelt lydnivå.

Utøverne fremstår som et band, satt sammen av fem håndplukkede musikere, dansere som inviterer små og store inn til et særegent og lekende univers.

Rock me Baby er skapt av Øystein Elle og Karstein Solli, som tidligere har samarbeidet om flere populære forestillinger for små barn, vist både nasjonalt og internasjonalt

Et håndplukket ensemble med solid danse-, teater- og musikkbakgrunn inviterer medRock me Baby små og store inn til et helt særegent univers.

— Etter hvert finner alle veien til instrumenter og mikrofoner og går over til å synge og spille en melodiøs og fengende rockelåt som like gjerne kunne vært skrevet for voksne, men som likevel er vennlig og rund i kantene. Hilde Halvorsrød, Periskop mars 2023.

Her kan du lese hele Hilde Halvorsrøds anmeldelse i Periskop etter urpremieren i Bærum kulturhus.


Alle tidspunkter

Oktober

12.10 - kl. 12:00 Kjøp billett

12.10 - kl. 14:00 Kjøp billett