Parken kulturhus

The Flying Seagull Project | Bursdagsfest

16. April blir det gratis bursdagsfest på kulturhuset for alle barn. Ikke bare blir det gratis boller til alle, men vi har invitert The Flying Seagull Project til å klovne for oss på aller høyeste …eller skal vi si laveste … nivå. 

The Flying Seagull Project - Klikk for stort bilete

Møt opp på lekeplassen ved byparken kl 13.00, og bli med på klovneparade gjennom parken og opp til kulturhuset. Ta gjerne med et instrument, så du kan være med og spille. I foajeen blir det klovneshow og ablegøyer!

The Flying Seagull Project er en ideell organisasjon som jobber for å skape en bedre barndom for de barna som trenger det mest, både ute i verden og hjemme i Norge. De siste 11 årene har de besøkt over 150 000 barn rundt i verden. De vil vise hvor viktig lek og latter er for å ha det bra som menneske.

Uansett hvilken bakgrunn, språk eller livssituasjon barna befinner seg i, har The Flying Seagulls funnet et humoristisk og fysisk språk som er så grunnleggende menneskelig at barn og voksne fra hele verden kan ta del i det. 

En av medlemmene i prosjektet er skuespiller Line Møller-Christensen, fra Ålesund, som tidligere også har jobbet som sykehusklovn, i tillegg til å være freelance skuespiller. Forestillingen er støttet av Sparebank1 SMN.

Dato: 16. april
Oppmøte: kl 13.00 på lekeplassen i byparken