Superbrukeren

Bosted: Ålesund sentrum
Yrke: Skipsingeniør
Interesser: Kultur, podcast, strikking

Møt Birgitte! Hun er en av byens ivrige kulturbrukere, og ofte å se på konserter og standup. Hun er spesielt glad i norsk musikk og tøffe, kvinnelige komikere, men er veldig åpen for andre typer kultur, selv om hun ikke oppsøker det så aktivt.

I høst har vi derfor invitert Birgitte til å bli enda bedre kjent med kulturhuset. Vi har rett og slett utnevnt henne til vår Superbruker – og skal sende henne ut på forestillinger som hun kanskje ikke hadde tenkt på, for å se hvordan det er å begi seg ut på ukjent, kulturelt farvann.

Noen har sagt «Gi ikke folk det de vil ha – de fortjener så mye bedre». Det er et godt motto å jobbe etter når man skal formidle kultur. For det er så mye fint der ute, som ikke har vært på gullrekka. For oss som jobber på kulturhuset er det i hvert fall viktig at alt som settes opp skal være av best mulig kvalitet, uavhengig av uttrykk og sjanger.

Du kan følge Birgittes kul-tur på våre digitale kanaler i høst. Kanskje du blir inspirert til å teste en forestilling du ellers ville hoppet over..?

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp