Børsen stenger 1.11

Som mange har fått med seg, så har vi startet billettsalg på bibliotekene på Moa og i sentrum. Bakgrunnen er at Børsen stenger, og administrasjonen flytter inn i nye kontorer på Parken kulturhus.

Siste åpningsdag på Børsen blir fredag 1. november.

I den forbindelse blir det også noen endringer i hvordan vi håndterer billettsalget. Følgende endringer gjelder fra mandag 4. november.

• Vi slutter derfor å ta imot reservasjoner på telefon. Alle reservasjoner må gjøres på følgende epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Hentefrist blir som før.
  • Bibliotekene fungerer kun som et hente-/utsalgssted, alle spørsmål om reservasjoner, refusjoner og annet gjøres på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Kulturhuset vil ikke være et hentested/utsalgsted på daglig basis, men det blir selvfølgelig billettsalg på kulturhuset og Arbeideren før alle forestillinger som før.  Billettsalget på Arbeideren vil bli flyttet ut i egen skranke i foajeområdet.

For andre spørsmål og henvendelser, ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp