Kultur i Ålesund - Parken kulturhus og Arbeideren - Kristian Valen // Åsted Valen

Kristian Valen // Åsted Valen

Kristian Valen // Åsted Valen

06 oktober 2018 19:00 - 20:30

(Lagre i kalender)

Parken kulturhus

Kristian Valen // Åsted Valen

KRISTIAN VALEN - "ÅSTED VALEN"

15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker! Nå er han endelig tilbake i Norge - og det med et nytt show!  Lørdag 6. oktober er Kristian klar for sitt første besøk i Ålesund siden 2015.

Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil.  Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter "Åsted Norge" og at "Gutta på tur" i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene.

I "Åsted Valen" blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer - som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist...

"Åsted Valen" er hans første nye show siden 2012, da "Fra Hillevåg til Hollywood" hadde sin premiere.  I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med "originalen" - og den humor som kjennetegnes fra Siddisen....  Med Kristian på scenen får publikum et helaftens show som utfordrer lattermusklene - igjen og igjen!Kjøp billetter Pris: 495 NOK
Show    |    Parken kulturhus


Ålesund kommune byvåpen

Ålesund kommune, virksomhet kultur
Børsen i Lorkenesg. 2 | Tlf 70 16 24 66
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Parken kulturhus
Parkgt. 3B

Arbeideren kulturhus
Lorkenesg. 2