Nyheter

Da handelsreisende kom til Godøya

659A4878web2Hun husker hvordan de kom gående over jordet og tråkka seg gjennom kumøkk, bærende på store kofferter. Nå skal Asbjørg Halmøy på teater for første gang i sitt liv og se Teatret Vårts «En handlesreisendes død».

 Av Ingeborg Refsnes

- Mamma ble så sinna da de dro kumøkk opp trappa! Asbjørg Halmøy ser for seg bildet av de to handelsreisende.

-Vi gikk jo med greip og spredte møkka utover. Og der kom de i finskoa og tråkka seg gjennom alt, før de skrapte bort møkka fra sålen, trinn for trinn.Hvilke forventning har du til stykket?

-Jeg aner ikke. Jeg har bare sett et teaterstykke før , datteren vår spilte på Fagerlia videregående skole. Etter det fikk jeg lyst å se mer, sier Halmøy, som i går hentet ut billetter på Børsen, billetter hun har vunnet via konkurranse i Sunnmørsposten.  

I følge publikum i Kristiansund kan det være grunn til å glede seg. Den stående applausen nådde spaltene etter premieren i nord.

- KULT! Sånn ser stående applaus ut på trykk!! Ikke hver dag vi får sånne overskrifter!, skrev en fornøyd teatersjef Thomas Bjørnager på sin facebook side.  

Publikummer Mads Marsteen Helde beskrev forestillingen slik:  «Dette var intenst og gripende». Jeg fikk godfølelsen tidlig». Andre har brukt ord som   «Forrykende versjon»  og «Har aldri opplevd bedre teater».

Kjøp billett: En handelsreisendes død, Parken kulturhus 6. februar

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp

Børsen

Lorkenesg. 2 (Arbeideren)

Åpningstid:
Mandag - fredag kl  09 - 15